هر چیزی که نیاز دارید

هر چیزی که نیاز دارید

هر چیزی که نیاز دارید

هر چیزی که نیاز دارید

۳ مطلب در بهمن ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 

لیفت و جوانسازی کامل صورت با روش ۴ بعدی

لیفت و سفت کردن پوست پلک بالا

رفع چروک دور چشم

رفع چروک زیر چشم

رفع چروک پیشانی

رفع خط اخم

رفع خط خنده

افزایش طبیعی حجم لبها

رفع شلی و افتادگی پوست صورت

رفع چروک گردن

رفع شلی پوست گردن

رفع لک و تیرگی پوست صورت و بدن

سفت کردن پوست شکم ، سینه ها ، بازوها

رفع چروک و خطوط (( استریا ))پوست شکم بعد از لاغری و زایمان

رفع عروق ریز سطح پوست ( واریس های کوچک )

لاغری موضعی و درمان سلولیت

جوانسازی واژینال بانوان

درمان خروپف

درمان جوش صورت

رفع اسکار های پوستی

درمان جای جوش

و تعداد قابل توجهی از درمان های مختلف دیگر

 

درمان خروپف با لیزر چه مزایایی دارد؟

همانطور که گفته شد درمان خروپف بوسیله ی لیزر یکی از اصولی ترین و ایمن ترین روش های درمان آن است و مزایای زیر را خواهد داشت:

  • درمان بدون درد: این روش درمانی کاملاً بدون درد و هر گونه خونریزی بوده و برای افرادی که ممکن است حین عمل کمی دچار سوزش گلو شوند و حساس هستند از اسپری بی حسی استفاده می شود که عملاً درد را در این عمل از بین خواهد برد و شما چیزی را حس نخواهید کرد.
  • درمان کوتاه مدت: این روش درمانی یک روش درمانی کوتاه مدت محسوب می شود و افراد بسته به شل بودن و افتادگی بافت های حلق، بین هفت تا چهارده جلسه به نتیجه مطلوب خواهند رسید. در مواردی هم مشاهده شده که فرد در همان جلسه اول کاملاً درمان شده و دیگر مشکل نداشته است. اما سقف این درمان بین همان 7 تا 14 جلسه است.
  • عدم نیاز به استراحت: پس از هر جلسه شما به راحتی می توانید به زندگی عادی بازگشته و فعالیت های روزانه خودتان را دنبال کنید. و انجام این کار حدوداً ده الی 15 دقیقه زمان خواهد برد.

منبع: https://bia-mooz.ir/fotona/

  • رضا ایزدی
  • ۰
  • ۰

سدیم اسکوربات

سدیم اسکوربات ترکیبی از خانواده ویتامین C است که در مرکبات و سبزیجات تازه یافت می شود. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که سدیم اسکوربات چه تفاوتی با اسید اسکوربیک دارد. باید بگوییم که هر دو ترکیب در واقع همان ویتامین C هستند تنها تفاوت این دو ترکیب در حذف یک یون هیدروژن از ترکیب اسید اسکوربیک و جایگزینی آن با یک یون سدیم است.

در واقع می توان گفت که سدیم اسکوربات، نمک سدیم اسید اسکوربیک است. اما در حالت کلی هر دو در گروه ویتامین C قرار گرفته و جزو مواد مغذی ضروری برای سلامتی انسان هستند و باید در برنامه غذایی همه وجود داشته باشند. سدیم اسکوربیک (نمک معدنی ویتامین C) در واقع یک ویتامین محلول در آب و یک آنتی اکسیدان غذایی بسیار قوی است.

ویژگی های سدیم اسکوربات

سدیم اسکوربیک یک آنتی اکسیدان قوی بوده و به این ترتیب با مهار رادیکال های آزاد، موجب حفظ سلامتی بافت های بدن می شود.  سدیم اسکوربات در مقایسه با اسید اسکوربیک (ویتامین C) در آب محلول تر بوده و به همین دلیل تاثیر بیشتری در فرایندهای کلاژن سازی و جوانسازی پوست، تقویت استخوان ها و سلامتی مفاصل ایفا می کند.

 

کاربرد سدیم اسکوربات

با توجه به اینکه سدیم اسکوربات در مقایسه با اسید اسکوربیک هماهنگی زیستی بالایی دارد، بنابر این در صنایع غذایی و دارویی از این ترکیب استفاده می شود. خاصیت آنتی اکسیدانی بالای سدیم اسکوربات موجب شده است تا از این ترکیب عالی به عنوان ماده افزودنی در صنایع دارو سازی استفاده شود.

از آنجا که سدیم اسکوربات یک ویتامین غنی در سبزیجاتی نظیر کلم بروکلی، فلفل سبز، سیب زمینی، نخود فرنگی و گوجه فرنگی است، بنا براین برای اینکه این ماده مغذی درون ساختار این سبزیجات حفظ شده و به درستی در اختیار بدنتان قرار گیرد بهترین راه برای مصرف این نوع سبزیجات استفاده آن ها به صورت خام و یا بخار پز کردن (کوتاه مدت) آنهاست. از میوه های حاوی سدیم اسکوربات می توان به کیوی، پرتقال، گریپ فروت و توت فرنگی اشاره کرد.  

این ویتامین برای حفظ سلامت پوست، استخوان ها، دندان ها، غضروف ها و رگ های خونی بسیار مفید و ضروری بوده و یکی از ویتامین های اساسی در فرایند کلاژن سازی است. همچنین مصرف همزمان سدیم اسکوربیک (مرکبات و مواد غذایی حاوی ویتامین C) به جذب بیشتر آهن از مواد غذایی کمک به سزایی می کند.

سدیم اسکوربات در کنار سایر ترکیبات معدنی و ویتامین ها، یکی از مواد ضروری برای افراد مبتلا به بیماری تخریب ماکولا ( نوعی بیماری چشمی) است. همچنین این ماده یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و کمک فراوانی به تقویت سیستم ایمنی و محافظت از بافت های بدن در مقابل کشیدگی و پارگی ناشی از ضربات احتمالی در طول فعالیت های روزانه می نماید.

با توجه به اینکه سدیم اسکوربات در مقایسه با اسید آسکوربیک حلالیت بیشتری در آب دارد، میزان اسیدیته کمتری نیز داشته و به همین دلیل توصیه می شود افرادی که دارای مشکلات گوارشی مرتبط با اسید اسکوربیک هستند به جای اسید اسکوربیک از سدیم اسکوربات استفاده نمایند. از آنجا که سدیم اسکوربات بافر بوده و سازگاری بیشتری با معده و سیستم گوارشی دارد، آن را یک ویتامین دوست دار معده می نامند.

خواص سدیم اسکوربات

شرکت های تجاری ادعاهای فراوانی در مورد خواص سدیم اسکوربات دارند. که به برخی از آنها به اختصار اشاره می کنیم:

سدیم اسکوربات در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی نقش به سزایی دارد . یکی از مواد موثر در تقویت سیستم قلب عروقی بدن است.

سدیم اسکوربات در ماده ای بسیار موثر از بین بردن و درمان عفونت های مزمن و حاد است.

در درمان انواع سرطان و جلوگیری از پیشرفت بافت سرطانی در بدن، به ویژه تومورهای سرطانی بدخیم، می توان از سدیم اسکوربات استفاده نمود.

تمام این گفته ها ادعایی بیش نیست زیرا در اصل هیچ تفاوتی میان عملکرد سدیم اسکوربات و اسید اسکوربیک وجود ندارد و هر دو نوع ویتامین C دارای خواص و عملکرد یکسان هستند و این گفته ها تنها نوعی بازار گرم کنی و شگردهای بازاریابی شرکت های دارو سازی است.

از آنجا که ویتامین C یک ویتامین محلول در آب است، قابلیت ذخیره سازی نداشته و بدن نمی تواند اینن ویتامین را در خود ذخیره نماید. بنابراین باید مواد حاوی ویتامین C در رژیم غذایی روزانه شما موجود باشد تا نیاز روزانه بدن به این گروه از ویتامین ها تامین گردد.

منبع: 

https://coffee-akajho.ir/2022/02/17/arayeshi/

 

 

  • رضا ایزدی
  • ۰
  • ۰

روغن‌موتور در دنیای خودرو یک قطعه به ‌حساب می‌آید چراکه برای آن Part Number نیز تعریف می‌شود. انتخاب روغن‌موتور مناسب تابعی از مجموعه فاکتورهای علمی و مهندسی است.

برای این سیال الزاماً قیمت بالاتر به معنی بهتر بودن نیست. به عبارت ساده‌تر، روغن‌موتور خارجی نمی‌تواند بهانه‌ای برای انتخاب آن بعنوان بهترین روغن موتور باشد. یا از طرف دیگر، روغن موتور ایرانی بدلیل قیمت ارزان‌ترش (نسبت به برخی روغن‌های خارجی) الزاما روغن موتور بدی نیست و چه بسا، بهتر هم باشد. پس معیار قیمت روغن موتور را برای انتخاب بهترین روغن موتور ایرانی و خارجی، کنار بگذارید چراکه روش‌های علمی دیگری برای خرید بهترین روغن موتور وجود دارد.

روغن‌موتور مناسب را باید با توجه به استانداردهای دقیقی انتخاب کرد. بسیاری از مصرف‌کنندگان با بی‌توجهی به این موضوع منجر به بروز آسیب‌های جبران‌ناپذیری به موتور خودرویشان می‌شوند که اغلب نیز از ریشه وقوع آن بی‌خبر هستند. در این مطلب قصد داریم نگاهی جامع و ساده به مبحث «روغن‌موتور خوب» بیندازیم و ببینیم که چگونه می‌توان بهترین روغن موتور را خریداری کرد.

انتخاب روغن موتور ایرانی و خارجی براساس API

واژه API اشاره به عبارت American Petroleum Institute (موسسه نفت آمریکا) دارد. این مرکز به‌عنوان شاخصی معتبر برای استانداردسازی برخی از فرآورده‌های پتروشیمی که در این مطلب به زیرشاخه روغن‌موتور اشاره دارد، شناخته می‌شود.

درواقع API یک طبقه‌بندی رایج را برای تفکیک سطوح مختلف روغن‌موتور لحاظ می‌کند. البته بد نیست بدانید که استاندارد API در برخی از کشورها مانند ایران رواج دارد. چراکه در سایر نقاط از معیارهایی مانند ACEA (انجمن سازندگان خودرو اروپا)، JASO (سازمان استاندارد خودرو ژاپن)، ILSAC (سازمان بین‌المللی استاندارد و کمیته تأیید کیفیت) و MIL-L (روغن‌موتور و روانکارهای مربوط به کاربردهای نظامی) نیز استفاده می‌شود.

انجمن مهندسی خودرو  Society of Automotive Engineers استاندارد SAE را برای غلظت روغن موتور وضع نموده است که روغن موتور براساس استاندارد SAE در دو دسته کلی مونو گرید و مالتی گرید طبقه بندی نموده است.

قالب استاندارد SAE برای گرانروی روغن موتور به صورت xx W yy می باشد که در این قالب yy  برای روغن موتور مضربی از 10 بوده و بین 20 تا 60 می باشد و  xx نیز مضربی از 5 و مابین 0 تا 20 می باشد.به طور کلی در این استاندارد عدد صفر نشان دهنده کمترین میزان گرانروی بوده و برای روغن موتوری می باشد که به راحتی جریان می یابد و برعکس عدد 60 بیانگر روغن موتور با بالاترین گرانروی که به سختی جریان می یابد.

در این استاندارد حرف W از کلمه Winter زمستان بوده و xx یا عدد قبل از W نشان دهنده میزان گرانروی روغن موتور در فصل سرما می باشد و عدد yy یا عدد بعد از W میزان گرانروی روغن موتور در دمای کارکرد موتور می باشد.

در دفترچه خودرو دنا و سمند اعلام گردیده است استفاده از کلیه روغن موتورهای SAE 20W50 در موتورهای EF7 مجاز نبوده و مورد تأیید نمی باشند و گرانروی مناسب برای خودرو دنا SAE 10W40  می باشد.

به عنوان مثال در دفترچه راهنمای مشتری یا همان دفترچه خودرو پژو 206 و پژو 206 صندوقدار و دنا که در سایت ایران خودرو موجود می باشد روغن موتور مناسب براساس استاندارد انجمن مهندسی خودرو SAE 10W40   برای خودروهای مذکور پیشنهاد گردیده است. بنابراین در این خودروها اگر به جای روغن موتور با گرانروی 10W40 که در فصل سرما حداقل گرانروی 10 می باشد از روغن موتور با گرانروی 20W50 که دارای گرانروی بیشتر و 20 در فصل زمستان می باشد استفاده نماید در زمان استارت خودرو و نیز فصل سرما روغن موتور سفت بوده و به سختی مابین قطعات موتور جریان می یابد وموتور با اصطکاک بیشتری کار نموده و روانکاری و سایر کارکردهای روغن موتور را با مشکل مواجه می نماید.همچنین روغن موتور با گرانروی 20W50  در فصل گرم یا بعد از کارکرد موتور روغن موتور با گرانروی 50 سفت تر از 10W40 بوده و غلظت بالای روغن موتور موجب کاهش روانکاری قطعات داخلی موتور می‌شود.

download 2020 01 19T064716.482

روغن موتور مالتی گرید Multi grade

براساس استاندارد SAE روغن موتورهای مالتی گرید با اضافه کردن مواد افزودنی مخصوص دارای دو شاخص گرانروی در فصل سرد و تابستان بوده و بصورت xx W yy  می باشد. می توان گفت تا شروع به جریان یافتن ماده افزودنی با شاخص 20W50 ،ماده افزودنی با 0W30  باسرعت جریان یافته و به ظرف جدید منتقل گردیده است.

  • رضا ایزدی